26 Kasım 2012 Pazartesi

Kıdem Tazminatı Hesabı Hk. Genelge - 2012/60


T Ü R K İ Y E   Z İ R A A T   O D A L A R I B İ R L İ Ğ İ
UNION OF TURKISH CHAMBERS OF AGRICULTURE
G.M.K Bulvarı No: 25   06440 Demirtepe / ANKARA
Tel: (0.312) 231 63 00 (Pbx) - Fax: (0.312) 231 76 27 
 
 
             Esas Birim : Per. ve İd. İşl. Md.lüğü.                                                                                                                  Tarih: 03.10.2012
          Genelge No: 60                                                                                                                                                   Özeti : Kıdem Tazminatı Hesabı Hk.
 
 
 
 
 
 
  
ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI  
............................................         
                         
                                        
Ziraat Odalarımızda çalışan memur ve hizmetli personele, Ziraat Odaları Personel Yönetmeliği ‘nde (madde 45) açıklandığı surette, Odadaki ilişiklerinin kesilmesi üzerine kıdem tazminatı ödenir.
Personele ödenecek kıdem tazminatı tutarının hesaplanmasında bilindiği üzere, Türkiye Ziraat Odaları Birliği yardımcı olmaktadır.
Odalarımızın kıdem tazminat hesabı taleplerinde, Odalarımızdan gönderilen evraklardaki beyanları esas alınarak yapıldığından ve çok defa eksik veya hatalı evrak gönderilmesi nedeniyle gecikmeler olmaktadır.
Kıdem tazminat hesaplaması taleplerinde; istenilen belgelerin eksik, kusurlu vb. olması durumunda bu durum, ilgili Odamızı bağlayıcı olması nedeniyle, mevzuatları doğrultusunda hareket edilmesi ve yürütülmesi gerekmektedir.
Kıdem tazminatı hesaplamalarınızın hızlı bir şekilde cevaplanması içi ekteki formu, mevzuatları doğrultusunda düzgün ve aslına uygun olarak doldurularak, Oda yetkililerince onaylandıktan sonra Birliğimize gönderilmesi bilgi ve gereğini önemle  rica ederiz.



                                                        M. Hikmet YAVUZYİĞİT                                           Vedat KOÇ
                                                    Personel ve İdari İşler Müdür V.                                 Genel Sekreter
 
 
 

0 yorum:

Yorum Gönder